Reiseblogg fra Travellerspoint

Madagascar

Endelig fremme

I løpet av de seks siste månedene har vi hatt mange reiseplaner, men uheldigvis ingen som slo gjennom. Nå har vi endelig kommet oss ut på tur igjen. Denne gangen på klassetur til Madagaskar. I den anledning har vi funnet ut at vi kanskje skal prøve å gjenopprette reisebloggen vår.

Vi reiste fra Oslo kl. 13.00 den 28. Med to mellomlandinger i London og Johannesburg, på henholdsvis fire og to timer, kan du si var ganske så slitene da vi kom frem til Antananarivo i dag etter en 23 timers lang reise. Ikke nok med det tok det også litt tid før alle kom seg gjennom visakontrollen. I tillegg var en jente så uheldig å miste kofferten sin, mens en annen glemte speilrefleksen sin på flyet og ble nekta og hente det igjen. Afrikanere sier nå bare vi!

Ute av flyplassen bar det av gårde til nærmeste minibank. Heldige som vi var stengte banken når vi kom, så det var bare et fåtall som fikk tatt ut de pengene de sulle ha. Sier det igjen; Afrikanere!
Tok også en tur innom super’n og markedet, før vi ankom hotellet vi skal bo på for natten klokken seks. Passe utslitte blir det nok bare en liten matbit før vi tar kvelden.

Programmet for turen er veldig tettpakket, og vi håper derfor å få mye å skrive til dere der hjemme i Norge, eller hvor dere måtte befinne dere. Et tettpakket program kan også bety liten tid til skriving, men håper på å få skrevet neon innlegg til de som er interessert.

- Frida og Julia

Skrevet av fridaogjulia 22:26 Arkivert i Madagaskar

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Blir spennende å følge bloggen deres jenter :-)

fra Ellen

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn