Reiseblogg fra Travellerspoint

Endelig fremme

dag 1&2 og første møte

sunny 30 °C

Reisedagen ble veldig lang og kaotisk. Først var flyet forsinket fra Oslo, så vi kom tre kvarter senere til Heathrow, nor som gjorde at vi bare hadde en time på å komme oss fra gate A til C og komme oss gjennom kontrollen. STRESS! Flyet til Johannesburg var veldig langt, og ingen av oss fikk sove så veldig mye. I Johannesburg møtte vi Shir fra Israel som skal være på samme sted som oss i tre uker, og da vi kom fram til Victoria Falls Airport, møtte vi to damer fra England som også skulle være der. Når vi skulle skaffe oss visa, havnet vi selvfølgelig bakerst i køen. Der ble vi stående i to timer bare for å få visa. Heldigvis kom bagasjen fram da, så det er jo bra.

På dagen fant vi oss en fin liten restaurant med gratis internett. Jeg tror Lola’s kommer til å bli drit lei oss etter hvert. Der møtte vi også to amerikanske jenter som har vært her siden november og jobber som misjonærer. De var begge veldig hyggelige og vi møtte dem igjen i dag på vår siesta.

Ellers gjorde vi ikke mye når vi kom frem. Vi møtte de andre frivillige, spiste middag, var en tur i byen, pakka ut og tok en tidlig kveld. Eller det vil si vi prøvde, for det er nemlig ganske varmt og rommene her har ikke aircondition.

I dag ble vi henta ti på halv syv for å dra til Masuwe hvor løvene er. Der fikk vi møte de minste løvene Wadiwa og Washe som er fire måneder gamle. Vi fikk også hilse på Thembile og Thuli som er 12 måneder. Savuti og Sengwa er dessverre blitt for store til at vi kan gå inn til dem og gå turer med dem, for de har nå blitt 18 måneder. Vi fikk også basic opplæring om hvordan vi skal oppføre oss i nærheten av løvene. Etter lunsj og siesta som varer i ca. 3 timer var aktiviteten vår cub sitting. Det vil si at vi var sammen med de minste og ble kjent med og lekte med dem. Vi fikk også være med å forberede mat til løvene. Dagens meny; buffalo og sebra.

Vi har hittil sett bavianer, aper, villsvin, antilope, elefantBÆSJ, masse fugleliv og masse edderkopper. I tillegg til dette så jobber vi med løver hver dag. Insektene her er som Norge, bare ti ganger større og tusen ganger fler. De som var på Lion walk i dag så også Giraffer og Sebraer mens de gikk med løvene, så håper vi får oppleve det samme i morgen da vi skal gå vår første Lion walk.

Ellers har vi booket et sunset cruise til lørdagen, og så har Nathan fikset så alle frivillige skal på gratis safari om kvelden på torsdag så vi kan få se når dyrene jakter og slikt. Det kommer til å bli kjempe bra.

- Frida og Julia

Skrevet av fridaogjulia 11:46 Arkivert i Zimbabwe

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Høres ut som en fantastisk førstedag. Blir spennende å følge med på bloggen :-)

fra Ellen

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn