Reiseblogg fra Travellerspoint

Nedtelling

fem dager igjen

Da vi bestilte denne turen var det vel egentlig ganske kaotisk. I alle fall for Julia kom bestemmelsen ganske brått. Men uansett, så er dette noe vi har sett på i mange måneder allerede, og da Frida plutselig en dag fortalte Julia at hun skulle reise om en måned ble det bråbestemt at Julia også skulle være med. Så etter å ha styrt i snart en måned med å få alle papirer og vaksiner i orden er endelig alt klart. Nå gjenstår det bare å pakke koffertene.

Nå er det bare 5 dager igjen til avreise, og vi gleder oss noe helt sykt. Blir forferdelig deilig med en tre uker lang ferie nå, bort fra skolen og alt stresset her hjemme. Beste blir nok å komme seg nedover til varmen og bli kjent med mange nye fantastiske mennesker samtidig som man får en opplevelse for livet.

Det er usikkert hvor mange innlegg denne bloggen kommer til å få, men hvis vi har tid skal vi få oppdatert og lagt ut noen bilder.

- Frida og Julia

Skrevet av fridaogjulia 12:16

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn